ترشی بچه بلال یا ترشی بیبی کورن

۲۳ شهریور ۱۳۹۶ سایت خبری آوا

طرز تهیه یک ترشی خوشمزه تابستانی به همراه هستفاده از بلال های کوچک و ترد

مواد لازم :

بچه بلال پوست کنده : ۶۰۰ گرم
فلفل سبز : ۱۰۰ گرم
سیر : ۵۰ گرم
سرکه سفید : ۲ تا ۳ لیوان
آب : ۱ لیوان
نمک و پودر فلفل سفید : به میزان لازم

ترشی بچه بلال یا ترشی بیبی کورن

طرز تهیه :

من ۲ کیلو بچه بلال خریدم که بعد از پوست کندن یک سوم اون مقدار یعنی ۶۰۰ گرم بلال موند. به همراهید خیلی آروم و به همراه دقت پوست و موهای بلال رو جدا کنید چون بچه بلال خیلی ظریفه و زود میشکنه.

آب و سرکه رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال هارو به آرومی داخلش بذارید و اجازه بدید ۵ دقیقه بجوشه، سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه هستریل بچینید و اجازه بدید مخلوط آب و سرکه خنک بشه.

بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و  شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید و بعد از یک هفته میتوانید آنرا مصرف کنید.

پ.ن: دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک به همراهشند، اگر خیس به همراهشند به همراهعث کپک زدن ترشی میشوند.
پ.ن: درب شیشه به همراهید کاملا محکم و سفت به همراهشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
پ.ن: نسبت سرکه به آب ، ۲ به ۱ هست. اگر شیشه به همراه مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را به همراه سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه به همراهشند.
پ.ن: مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.

تهیه شده توسط سرآشپز مخصوص مجله اینترنتی آوا پردیس خانم رضا زاده > آدرس اینستاگرام 

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم