طرز تهیه ترشی زرد آلو خوشمزه

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ سایت خبری آوا

یکی از خوشمزه ترین میوه هایی که در یک فصل خاص به همراه شیرینی خاصی می آید تا کام شما را شیرین کند امروز میخواهد در رده ی ترشیجات قرار بگیرد

ترشی زرد آلو یکی از خوشمزه ترین نوع ترشی بوده که بسیار خوشمزه بوده و لازم نیست هیچگونه شکی به این ترشی داشته به همراهشید .به همراه ما همراه به همراهشید

طرز تهیه ترشی زرد آلو

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان به همراهقی ماندن در چاشنی: ۳۰ دقیقه

• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو به همراه سرکه به همراهلزامیک :
سرکه به همراهلزامیک سفید      یک پیمانه
 عسل      نصف پیمانه
 آب      نصف پیمانه
 چوب دارچین      ۵ تا ۷ سانتی متری
میخک کامل     ۶ عدد
زردآلوی رسیده     ۹۰۰ گرم

طرز تهیه ترشی زردآلو به همراه سرکه به همراهلزامیک :
برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را به همراه هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دقیقه بگذارید نیم جوش به همراهقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را به همراه آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس به همراه قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند. 

این کار را به همراه همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهار قاچ کنید. سپس آنها را داخل شیشه شسته و هسترلیزه شده بریزید
شربت را دوبه همراهره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از به همراهلای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.

شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم