طرز تهیه سالاد اندونزی

۲۴ خرداد ۱۳۹۷ دانلود آهنگ

طرز تهیه سالاد اندونزی

همینک در مجله آشپزی زندگی با عنوان طرز تهیه سالاد اندونزی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سالاد اندونزی یکی از سالادهای مشهور بین المللی است و به سالاد اندونزیایی نیز شهرت دارد .

این سالاد در ایران نیز طرفداران خود را دارد .

طرز تهیه سالاد اندونزی طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

البته نحوه درست کردن این سالاد در ایران کمی متفاوت تر است .

گفتنی است دستورالعمل زیر برای تهیه این سالاد برای ۶ نفر مناسب است .

مواد لازم برای سالاد اندونزی

کلم برگ قرمز ۱ پیمانه

کلم برگ سفید ۲ پیمانه

نخود فرنگی نصف پیمانه

کالباس نصف پیمانه

هویج ۲ عدد

ذرت نصف پیمانه

خیارشور ۴ عدد

سس مایونز نصف پیمانه

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

نحوه درست کردن سالاد اندونزی

در ابتدا کلم برگ قرمز و سفید را به صورت رشته ای خرد کنید .

به این صورت که برگ کلم را بر روی یک سطح صاف قرار داده و با کارد برش های نازک و کنار هم بزنید .

این کار به زیباتر شدن ظاهر سالاد شما بسیار کمک می‌کند .

می توانید برای تهیه سالاد اندونزی از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید . اگر میخواهید در منزل به صورت خام از آنها استفاده کنید باید آن ها را آب پز کرده سپس به کلم ها اضافه کنید .

حالا باید هویج ها را بخارپز کنید .

مزیت بخارپز کردن هویج نسبت به آب پز کردن آن ، این است که فیبر موجود در هویج از بین نمی رود .

پس از اینکه هویج ها را بخارپز کردید آنها را بر روی سالاد رنده کنید .

حالا خیارشور ها را با رنده متوسط رنده کرده و در داخل ظرف سالاد بریزید .

بسته به ذائقه و طبع شما می توانید کالباس ها را به صورت سرخ شده یا خام به صورت نازک و بلند دقیقاً شبیه برش کلم برگها ، برش داده و در داخل ظرف سالاد بریزید .

در آخر نمک و فلفل را به همراه سس مایونز در داخل سالاد بریزید .

میزان سس و فلفل سالاد ، به شما بستگی دارد .

پس از اینکه سالاد را به خوبی مخلوط کردید بر روی ظرف سالاد یک سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در داخل یخچال قرار دهید .

گفتنی است می توانید به جای کالباس از سینه مرغ استفاده کنید .

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش سالاد سایت سر بزنید .

نوشته طرز تهیه سالاد اندونزی اولین بار در فارسی ها. پدیدار شد.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم