طرز تهیه مارمالاد هویج به سبک جدید

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ سایت خبری آوا

یکی از خوشمزه ترین نوع مربه همراه را برای شما یا اسم مارمالاد اماده کرده ایم که بسیار خوشمزه بوده و حال اگر این مرمالاد هویج به همراهشد دیگر عالیست

در این مامالا شکر ، پودر هل ،گلاب و… حرف اول را میزنند و حتما هویج را داشته به همراهشید ان هم به مقدار زیاد چرا که این مارمالاد بسیار بسیار خوشمزه هست

طرز تهیه مارمالاد هویج

 
مواد لازم برای مارمالاد هویج :
 هویج      ۵۰۰ گرم
شکر       ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین     ۱ قاشق چایخوری
گلاب      ۱/۴ لیوان
پودر هل     ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده     ۱ قاشق مربه همراهخوری
آبلیمو     ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد هویج :

هویج ها را شسته پوست کنده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا هویج بپزد و نرم شود.
سپس به همراه میکسر هویج ها را پوره کنید. هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا مارمالاد قوام آید.

پس از جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را به همراه گلاب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مارمالاد اضافه کرده و هم زده سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم زده و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا مارمالاد خنک شود سپس در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

سایر نکات:
به جای ژلاتین می توانید از تخم به هستفاده کنید من برای همه ی مربه همراههایی که درست می کنم از تخم به هستفاده می کنم.
به این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت اضافه می کنم و در آخر پخت هسته ها را از مربه همراه برمی دارم.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم