طرز تهیه ژیگو

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ دانلود آهنگ

طرز تهیه ژیگو

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه ژیگو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ژیگو یک غذای خوشمزه و لذیذ فرانسوی است که از ران گوساله یا گوسفند پخته میشود .

ژیگو می تواند یک غذای بسیار عالی و خوش طعم برای مجالس باشد .

طرز تهیه ژیگو طرز تهیه ژیگو

طرز تهیه ژیگو

پس از خواندن این مطلب به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را در خانه بپزید .

مواد لازم برای ژیگو

ران گوساله یا گوسفند ۱ عدد

سیر ۱۰ حبه

پیاز ۲ عدد

سیب زمینی ۳ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

ترخون ، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت ژیگو

در ابتدا استخوان های ران و همچنین چربی های گوشت را به آرامی از گوشت جدا می کنیم .

سپس به تعداد سیرهایی که داریم بر روی گوشت سوراخ هایی را به وجود آورده و یک سیر را به همراه مقداری ترخون در داخل سوراخ ها قرار می دهیم .

برای جلوگیری از خارج شدن و بیرون افتادن سیرها و ترخون ها از داخل گوشت ، بهتر است قسمت هایی را که سیر را در آن قرار می دهیم بدوزیم .

اگر سوراخ ها کوچک و عمیق باشند نیازی به دوختن گوشت نیست .

حالا در داخل یک قابلمه بزرگ مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم .

گوشت را در داخل قابلمه گذاشته و آن را به آرامی تفت می دهیم .

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در داخل قابلمه میریزیم .

پس از اینکه پیاز را کمی تفت دادیم رب گوجه فرنگی و ۵ لیوان آب در داخل قابلمه میریزیم .

سپس حرارت را بر روی ملایم گذاشته تا گوشت کاملا بپزد .

باید صبر کنیم تا آب داخل قابلمه تبخیر شده و فقط یک لیوان از آب داخل قابلمه باقی بماند .

سپس نمک و فلفل را به ژیگو اضافه میکنیم .

سیب زمینی ها را نیز به صورت مربعی برش زده و در روغن سرخ میکنیم .

پس از اینکه ژیگو آماده شد آن را به صورت خوراک گوشت قالبی یا همان استیک گوشت برش زده و مقداری سس بر روی آن میریزیم .

در کنار هر بشقاب می‌توانید مقداری سیب زمینی سرخ شده به همراه سس ، سبزیجات و … برای تزئین اضافه کنید .

نوش جان !

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب غذاهای خارجی سایت سر بزنید .

نوشته طرز تهیه ژیگو اولین بار در فارسی ها. پدیدار شد.

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم